Nu ska ni få ett riktigt enkelt och smarrigt recept,
Det vill säga om ni gillar kyckling och parmesan:)
Lägg tinade kycklingfileer, i en ungssäker form.
Riv en parmensanost, blir så mycket godare,
än att köpa färdigriven.
Blanda den rivna osten med en burk creme fraiche på 5 dl.
och smaksätt med svartpeppar och lite örtsalt.
Smeta över detta på kycklingfileerna,
så att de får som ett täcke på sig.
Schuss in i ugnen, på 150 grader i 45 minuter.
Lite olika från ugn till ugn, så skär för säkerhets skull
i en av fileerna och titta så den inte är rosa.
Servera med cinoua, eller ris.
Mumsa!!
Kram
♥
Johanna
Hej o tack du vännen för nytt trevligt recept! Man har ju alltid samma o samma jämt...Ha en bra kväll Kram Gunilla
SvaraRaderaMums, lät gott!
SvaraRaderakram Mia
Hej Johanna!
SvaraRaderaKul att du är från Hjo, det visste jag inte :)
Har varit på julmarknad nu & är sååå hungrig, blev ju inte bättre av att se din goda kycklingrätt...kan känna hur gott det luktar!
Kram kram
Låter smaskigt ,måste provas i veckan
SvaraRaderaHa en bra vecka
Låter enkelt och gott! Det är alltid uppskattat att få nya recept.
SvaraRaderaKram Kicki
Mmmm det ser smarrigt ut.
SvaraRaderaMUMS ser underbart gott ut ska testa någongång kram Sofia
SvaraRaderaÅh det där måste jag prova, lät ju hur gott som helst!
SvaraRaderaKramar Åsa
Hej
SvaraRaderaså gott det lät:)
Hoppas pluggandet går bra:)
kram
sandra
Gillar skarpt! Älskar snabba och goda recept, så detta tackar vi för. Läggs i sparamappen:)
SvaraRaderaKramar Kicki
Man tackar för receptet! Alltid välkommet!
SvaraRaderaKram
Ser gott ut, och enkelt. Det är viktigt för mig som inte är så förtjust i att laga mat:)). Tack för receptet.
SvaraRaderaKram Maria
Låter kanon gott!!!
SvaraRaderaÅhh tack för tipset, det såg väldigt smarrigt ut! Här hemma blir det mycket kyckling eftersom dottern inte äter kött så jag är alltid i behov av variation på fågelträtter ;)
SvaraRaderaKram F