tisdag, maj 10, 2011

Coops Barbecue pommes

Måste tipsa er om 
"Coops Barbecue pommes" som är
väldigt goda- men kanske inte så nyttiga:)
Ett enkelt recept på middagstips kommer här:
Lägg kycklingfileerna i marinad (gärna över natten, 
så blir de väldigt möra och goda.) 
Sen blandar jag bara creme fraiche 
och lite kryddor (jag tog viltkrydda från Knektgården). 
Sen la jag ut detta som ett lager ovanpå kycklingen 
och sen in i ugnen i 25 minuter.
Under tiden hackade vi ihop lite sallad med avokaodo 
och lite annat smått och gott.
Enkelt och jättegott.
Till detta tog vi ett av våra röda viner 
som vi köpte med hem från en vingård 
när vi var i Sydafrika.
Beyerskloof-så himla gott,
 nu blir det fredagsmys...
Kram
Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar