tisdag, juli 30, 2013

Pizza på surdegsknäckebröd

Tips på en riktigt nyttig pizza, 
kanske låter konstigt med surdegsknäckebröd
eller ja kanske knäckebröd överhuvudtaget, 
men detta funkar fint. Knäckebrödet mjukas 
upp av ingredienserna, men behåller ändå krispighet.
Jag började med att göra en tomatsås, 
som jag bredde över knäckebrödet,
sen är det ju valfritt att ta på det man gillar. 
Min man gjorde en tonfiskvariant med fetaost 
och champinjoner och jag använde kalkon 
och vanlig pizzaost....
sen in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter,
beroende på hur mycket pålägg man har.
Mums- testa vet ja;)
Kram 
Johanna

12 kommentarer:

  1. Ett annorlunda tips, lite nyttigt och supergott ser det ut. Tack! Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Verkar supergott det där.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Ser riktigt gottit ut :)
    Svar Ja,de små söta Badhytterna här i Hjo är uppfräschade riktigt bra & ...
    Sååå mysigt att hyra endast 40:- för en heldag!

    Ha en underbar Tisdag & Kram fina du /Annmi

    SvaraRadera
  4. Det knäckebrödet är galet gott. Nu är jag nyfiken på pizzan, borde nog prova :-)

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  5. Vilket superdupertips! MÅSTE provas nästa gång, såg vansinnigt gott ut!
    KRAM och ha det fortsatt fiiint!
    Judita

    SvaraRadera
  6. Låter skumt så det måste jag testa
    Ser väldigt gott ut

    SvaraRadera
  7. Ser otroligt gott ut ,borde testa ,kram Nette

    SvaraRadera
  8. Vilket spännande tips! Det får jag ju prova....!
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Vad spännande. Jag har aldrig tänkt att man kan använda knäcke bara. Ska jag testa. Tack för tips. Kram Anette

    SvaraRadera
  10. Låter spännande och annorlunda! Tack för tipset! :)
    Kram Jessica

    SvaraRadera
  11. Ser verkligen supergott ut! Har inte hört talas om att man kan göra pizza av knäckebröd men måste säga att det ser väldans frestande ut :)

    Stööörsta kramen aka

    SvaraRadera