lördag, januari 12, 2013

I`ts time

Älskar den här klocklösningen, tänk så mycket 
man kan ha den där kära tejprullen till;)
 
Schyst arbetsrum, men jag behöver
 mer arbetsyta och mera hyllor!!!!!
Den här kakelugnen måste de dock ha tagit
 i från vår lägenhet för den saknas här........;)
Ram rumt tv:n- ja kanske det ja....
till och med lite Marrachech fick de in här;) 
me löööv
Bilder från Alvahem mäkleri.
Hoppas ni får en FAB lördag snyggingar!!!!
Kram 
Johanna

14 kommentarer:

 1. Finfin lägenhet! Jag har också bloggat om den, men jag fastnade mest för hallen. Byrån, blomman och spegeln framför allt!

  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 2. Fin lägenhet. Kul att kolla på deras hemsida brukar oxå göra.
  Ha det fint

  SvaraRadera
 3. Åhhh vilken fin lgh ha en bra lördag finis! kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Å älskar marrakechgolvet. Skulle verkligen vilja ha ett sådant hemma, det är sjukt snyggt!

  Härlig helg till dig vännen!

  SvaraRadera
 5. Så snygg lägenhet och jag älskar också marrakechgolvet!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Snygg lägenhet! Gillade verkligen arbetsrummet och marrakechgolvet var superfint!
  Ha en fin kväll, kram Suss

  SvaraRadera
 7. Haha, muffinsen var syndigt god och vad gäller mig så får man göra så gott man kan. Var förresten inne på Charlotte idag och såg din fina bonussjal :) Kul att du hittade så mkt snyggt när du var nere. Kram

  SvaraRadera
 8. Man behöver alltid mer avlastningsytor och förvaring.
  Fina rum.
  Ha en skön lördagkväll.

  Kram Anna - Mitt hus på landet

  SvaraRadera
 9. Och de där kakelplattorna har de snott hemifrån mig... saknar dem som bara den, grr;)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej Johanna!
  Har också grym tandläkarskräck, eller rättare sagt hade!!!! Jag är 47 år och de senaste två åren har jag äntligen kunnat ha en fast tandläkare och går på kontroll (var 6:e månad) regelbundet som "normalt" ;) folk. Innan gick jag var 7:e år under 21 års tid, bara för jag blev tvungen då pga tandvärk eller trasiga tänder.

  Jag vågar bara gå till en särskild tandläkare ännu, men det är ett stort steg för mig mot tidigare. Byter han arbetsplats kommer jag följa efter!!!! Har ingen specialisttandläkare men en som tog/tar min rädsla på allvar. Som inte blir stressad eller suckar tungt under behandlingen! Och som lovade att han skulle kunna bedöva mig! Alla andra tandläkare har sagt att jag är ett hopplöst fall. Han höll vad han lovade. Första ggn någonsin jag upplevt att själva tanden somnat. (Annars har jag knappt kunnat gå och varit totalförlamad i hela ansiktet efter besöken. Men ont har det gjort!)

  Min rädsla är stark fortfarande men jag har själv lärt mig ngn slags meditation. Jag har förmåga att kunna andas riktigt djupt och lugnt. Går att träna upp också! En CD m Mindfulness-avslappning är super! Klarar mig på 5-6 andetag/minut. Detta, kombinerat med slutna ögon och att fantisera mig bort till ett "säkert, rofyllt ställe" får mig att slappna av. Detta bryts ibland, av ljud eller annat, men jag hittar snabbt tillbaka numera. Jag börjar alltid behandlingen med att andas så där sakta, och sedan förflyttar jag mig. Tar ca 2-3 min för mig numera. Tandläkaren o sköterskan håller sig stilla o tysta bredvid mig. Med "grejerna" i händerna och färdiga att börja. När jag öppnar munnen ger jag dem samtidigt klartecken att börja. Då är jag redo.

  Mitt ställe är i ett vitt pärlspontklätt rum, typ glasveranda på andra våningen. Det är inte särskilt stort, som en hall ungefär. Jag sitter i ett hörn under en vitmålad trappa med ryggen mot en ganska ruff vitmålad råspontsvägg. Jag känner skrovligheten mot min rygg. Trappan leder upp till vinden, det vet jag. Det finns tre vitmålade gammeldags spegeldörrar i rummet. En till höger om mig, och två bakom mig. Vet inte riktigt vart de leder. Utanför fönstret ser jag krispigt vårgröna trädkronor som svajar. Det är soligt o ljust därute.

  Beskriver detta grundligt för dig för att försöka beskriva känslan/rummet som jag förflyttar mig till. Efter hand, ju mer detta har fungerat för mig, så har jag börjat inreda rummet också. Blir ju lite tråkigt att titta på samma till slut. Hittills har jag satt upp två st vita krokbrädor och en metallkrok på pärlspontsväggarna. Och på kroken hänger t o m ett gammalt kartfodral, sådant där brunt militäriskt med en karta i. Och lagt två stora vita kuddar i mitt hörn eftersom jag fick träsmak av golvet :).

  Vet inte om detta kan fungera för dig men det gäller ju att du hittar DITT ställe. Känns som om jag halvsover hos tandläkaren numera. Och jag är lite småtrött o lullig efteråt. Nackdelen är att jag har svårt att hålla munnen ordentligt öppen när jag "försvinner"! Men tandläkaren tycker att det är Ok än så länge. Senaste ggn så lagade jag ett hål utan bedövning. Hade inte varit möjligt för 1½ år sedan. Men nu ville jag plötsligt testa.

  Du har superfin blogg som jag alltid besöker. Trivs så bra här! Och så verkar du också vara lite Hemnet-beroende precis som jag :)!!!

  SvaraRadera
 11. Såna stora ljusa rum vill jag ha, och
  en kakelugn skulle sitta fint nu.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 12. Så smukt et hjem, i flotte afstemte materialer og farver.

  God weekend
  Birgitte

  SvaraRadera